Over EsportsDome

Het EsportsDome wordt het eerste esportscentrum van de Benelux. In het EsportsDome kun je zelf gamen op één van de high-end PC’s en consoles, maar ook naar nationale en internationale esports kijken in de stream lounge. Ook kun je meedoen aan toernooien, workshops en tal van andere activiteiten. Kortom, we hebben voor iedere esports liefhebber een leuk aanbod!
Hoe gaat het EsportsDome eruit zien?


Overview

overviewDe beoogde locatie van het EsportsDome bevindt zich midden in het bruisende centrum van Breda, op nog geen 10 minuten lopen van station. Hieronder zie je per ruimte wat we voor ogen hebben voor die ruimte. Het groene stuk is een buitenplaats (bijv. om te roken).

 

 

 

 


Entrance
ingang-3dDe eerste ruimte die de bezoekers zien is de entreehal, die tevens functioneert als winkel. Hier zijn diverse EsportsDome merchandise, esports merchandise en producten van sponsors te koop.


 

 

 

 


Stream Lounge

loungeNatuurlijk kun je DreamHack, ESL en LCS ook thuis kijken, maar het is toch veel leuker om met z’n allen op grote schermen kijken? In de stream lounge van het EsportsDome zenden wij alle grote nationale- en internationale toernooien uit en kun jij, onder het genot van een lekker drankje, jouw favoriete teams en spelers aanmoedigen.

 

 

 

 


PC area
pc-3dEr is plaats voor tussen de 40 en 50 high-end game PC’s in het EsportsDome. Deze PC’s worden per uur verhuurd, maar natuurlijk ook ingezet voor toernooien, workshops, LAN-parties en nog veel meer toffe activiteiten. Uiteraard staan games zoals bijvoorbeeld Counter-Strike GO, League of Legends, Hearthstone en StarCraft voor je klaar en kun je gelijk beginnen met gamen.

 

 

 


Console area
ps-3dMet minimaal 16 consoles is er ook voor de consoleliefhebber genoeg vertier bij het EsportsDome. Speel hier games zoals FIFA of één van de de populaire fighting games of doe mee aan toernooien en andere leuke activiteiten.

 

 

 

 


Nader te bepalen area
xbox-3dTot slot is er nog één ruimte waarvoor we nog geen invulling hebben. We hebben hier op de tekening nu banken en consoles neergezet, maar wat zou jij hier graag willen zien? Na de crowdfundingscampagne gaan we samen met de community brainstormen over de allerleukste invulling van deze ruimte. Uiteindelijk gaat de community stemmen op de leukste ideeën en gaan wij het idee met de meeste stemmen realiseren!